1 Reinig en snijd de steeltjes van de shii-takes en halveer de hoedjes. Stoof ze even aan in Solo, laat uitlekken en houd opzij.
2 Snijd de cambozola in stukjes, rasp de pecorino en houd de helft ervan apart.
3 Splits de eieren, doe de dooiers in een kleine kom en de eiwitten in een grote kom.
4 Klop de eierdooiers los met een vork, kruid met peper en zout en meng de bieslook, de peterselie, de shii-takes, de cambozola en de helft van de pecorino eronder.
5 Klop de eiwitten stijf tot ze pieken vormen. Verhit wat Solo in een pan van 23 cm diameterdie de onder grill kan.
6 Warm de ovengrill voor.
7 Spatel het dooiermengsel onder de eiwitten en stort de eimassa in de hete pan.
8 Schud even met de pan, laat 2 minuten stollen en bestrooi met de emmentaler.
9 Schud nogmaals met de pan om de omelet los te maken en ga met een mes langs de rand. 1
0 Zet de pan enkele minuten onder de hete grill, maar niet te dichtbij, zodat de omelet bovenaan zachtjes kan stollen. 1
1 De omelet mag binnenin smeuïg blijven. 1
2 Laat de omelet op een voorverwarmd bord glijden, klap dicht en bestrooi met de rest van de pecorino. 1
3 Verdeel in stukken en geef er een groen slaatje en stokbrood bij.