Quiche lorraine

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Leg het deeg in een met Solo ingevette taartvorm en prik met een vork in het deeg.
  • 3 Laat de spekreepjes 2-3 minuten goudbruin kleuren op een hevig vuur. Laat ze uitlekken op een absorberend papier.
  • 4 Snij de ham in blokjes. Klop de eieren, de melk en de light room samen op.
  • 5 Voeg peper, zout en een beetje versgeraspte nootmuskaat toe. Verdeel de ham, de spekreepjes en de kaas over de taartbodem. Giet het eimengsel erover.
  • 6 Bak ongeveer 25 minuten in de oven, tot het deeg mooi goudbruin is en de vulling hazelnootbruin is.

Quiche lorraine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche lorraine met prei
Bekijk recept
Quiche lorraine
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche lorraine
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche lorraine (hartige spektaart)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept