Asperges met eisaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren hard. Was de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Kook de asperges in weinig water met zout in circa 10 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken en afkoelen. Pel de eieren en hak ze heel fijn. Roer de azijn erdoor en voeg dan al roerend scheutje voor scheutje de olijfolie toe. Breng de saus op smaak met zout en vers gemalen zwarte peper. Rangschik de asperges op de borden en schenk de saus erover. Strooi er als garnering peterselie erover.

Asperges met eisaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrabi Gevuld Met Ham- Eisaus In Folie
30-60 min -
Bekijk recept
MAGNETRON ZOETZURE EISAUS
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zwaardviskebab Met Limoen En Eisaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zure Eisaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept