spaanse omelet

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm olie in pan en bak hierin in ong 5 min de aardappelen samen met de ui goudbruin en gaar
  • 2 dit in een kom scheppen en de zalm en wat peterselie toevoegen
  • 3 ei kloppen met de room en bij mengsel doen van aardappelen en zalm
  • 4 olie in pan en dit mengsel in 10 min op laag vuur bakken tot begint te stollen(= vast komt)
  • 5 in een schotel doen en nog 2 min onder de grill voor mooi kleurtje(dit hoeft echter niet!)
  • 6 snijd in punten en serveer op bord samen met warme toast! lekker zunne!

spaanse omelet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept