Zoek
Kaasfrittata
60 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g belegen noord-hollandse gouda geraspt
2 uien in plakjes
1 dl room
8 eieren
2 el olijfolie
1 el verse tijmblaadjes
zwarte peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de olie in een bakpan op een laag vuur. Fruit hierin de uien 10 tot 15 minuten tot ze karamelliseren en goudbruin worden.
2
Meng de eieren, kaas en room. Smaak af met peper en zout. Giet het kaasmengsel over de uien en bak de frittata 5 à 6 minuten.
3
Zet de frittata onder een voorverwarmde grill gedurende 1 minuut.
4
Bestrooi tenslotte met tijmblaadjes en snijd de frittata in gewenste stukjes. Serveer warm of koud.
Kaasfrittata is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker