Jeroen Meus - Liaison

4
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Liaison zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep.
  • 2 Liaison is een mengsel van eigeel en room dat je losroert. Reken één deciliter per eigeel.
  • 3 Wacht tot je soep bijna klaar is en niet meer kookt voor je de liaison toevoegt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, gaat het eigeel stollen en je soep schiften. En dat is uiteraard niet de bedoeling.

Jeroen Meus - Liaison is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenvelouté
1 uur-
Bekijk recept
Witlofsoep met blauwe kaas en spekjes
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van vis
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketten.
0 min
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept