Zoek
Boerenomelet
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 gram aardappelen vastkokende
100 gram doorregen spek
30 gram margarine
4 uien
6 eieren
5 el melk
zout
peper
paprikapoeder
nootmuskaat
200 gram bacon in blokjes
2 el fijngeknipt bieslook
Bereiding
1
1: Was de aardappelen en kook ze in water met zout gaar.
2
2: Giet ze af en snijd ze na afkoeling in plakjes.
3
3: Snijd het spek in blokjes en bak ze uit en voeg margarine toe.
4
4: Pel de uien, snij ze fijn en bak ze mee tot ze glazig zijn.
5
5: Voeg de aardappelschijfjes toe en bak ze aan beide kanten bruin.
6
6: Kluts de eieren met melk, zout, peper, paprikapoeder en nootmuskaat.
7
7: Voeg de baconblokjes en het bieslook toe.
8
8: Giet het mengsel over de bruingebakken aardappelen.
9
9: Laat het geheel op een laag vuur stollen.
Boerenomelet is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Overblijf omelet
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Franse boerenomelet
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept