Toast met gepocheerd ei en tomaten-notensaus

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten en snij het tomatenvlees in blokjes. Doe in een pan, voeg sjalotten en gevogeltefond toe en laat voor de helft inkoken.
  • 2 Klop de saus op met klontjes harde boter en breng op smaak met tuinkruiden, peper, zout en een beetje azijn. Voeg de Philadelphia Light al roerend toe en hou warm.
  • 3 Pocheer de eieren gedurende 3 min. in ziedend water met azijn (net onder het kookpunt) gedurende 3 minuten.
  • 4 Rooster het toastbrood, leg de eieren op de toast, bedek met de saus en bestrooi met de pijnboompitten en de reepjes rauwe ham. Dien onmiddellijk op.

Toast met gepocheerd ei en tomaten-notensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Duo van asperges in knapperig jasje, sausje met noten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bananasplit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes in kerrie-notensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met champignon-notensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept