Zoek
Fijne taart met asperges
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak bladerdeeg klaar voor gebruik
2 soeplepels Amora mosterd
500 g gekookte asperges (in blik)
150 ml light room
2 eieren
0.5 blokje Knorr Finesse Bouillon Mediterraan
versgemalen peper
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
2
Ontrol het deeg met het bakpapier in de taartvorm.
3
Smeer mosterd op het deeg en verspreidt er daarna de asperges over.
4
Meng de light room, eieren en verkruimel het halve bouillonblokje erboven, giet dit mengsel over de asperges.
5
Voeg een weinig peper toe en zet het in de oven gedurende 15 tot 20 minuten, houdt het bakken in de gaten.
Fijne taart met asperges is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept