Quiche à la Dijonnaise

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210 °C. Ontvouw het bladerdeeg en schik het in een taartvorm. Prik gaatjes met een vork in de taartbodem. Bewaar in de koelkast.
  • 2 Meng in een slakom de light room, eieren en geraspte gruyère. Kruid met zout en peper.
  • 3 Besmeer de taartbodem met mosterd. Leg daarbovenop de ham in reepjes gesneden, zodat het hele oppervlak bedekt is.
  • 4 Giet daarna de mengeling van eieren en room op het garnituur. Plaats in de oven en laat bakken gedurende 30 minuten tot dat de quiche goudkleurig is.

Quiche à la Dijonnaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schol met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met mosterdsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Stokbrood gevuld met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept