Zoek
Eierschotel
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr kerstomaatjes
6 eieren
2 el bloem
2,5 dl room
5 el groene pesto
5 el gesnipperde basilicumblaadjes
solo vloeibaar
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Donderdag veggie-dag:
2
Warm de oven voor op 180°.
3
Spoel de kerstomaatjes en dep droog
4
Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar en leg er de tomaatjes in.
5
Klop de eieren los met de gezeefde bloem.
6
Meng de room, pesto en gesnipperde basilicum door het eimengsel, breng op smaak met pezo.
7
Schenk het eimengsel over de tomaatjes en bak +/- 30 minuten in de warme oven.
8
Dien op met dikke sneden boerenbrood.
Eierschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Israëlische eierschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Geurige Eierschotel
20-30 min -
Bekijk recept
Bonte eierschotel met aardappels, worstjes en ham
0 min
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Geurige Eierschotel
20-30 min -
Bekijk recept
Bonte eierschotel met aardappels, worstjes en ham
0 min
Bekijk recept