- Snipper het sjalotje en zet het aan in een klontje boter. Stoof even en blus met de witte wijn. "},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Laat even inkoken, voeg het scheutje room erbij en kook nog even in. Kruid met peper en zout. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Zet aan de kant."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snijd de korst van het brood en snijd het kruim in blokjes. Bak ze krokant in olijfolie."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Was de aspergepunten en gril ze lichtjes. Kruid met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Pocheer ondertussen de eieren in gezouten water met een scheutje azijn. Je kan dit vooraf doen maar zorg er dan voor dat je de eieren niet te lang pocheert zodat je ze voor het opdienen nog even in het hete water kan dompelen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Warm de saus weer op en werk af met de rest van de boter."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Serveer de eitjes met de groene aspergepunten, een lepeltje saus en broodcroutons."}],"recipeYield":"4 "}