Sambal Goreng Telor (hete Eieren)

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Goreng de uien mat de trassie, knoflook in de olie tot deze goed zacht zijn: niet bruin laten worden.
  • 2 Tomatenpuree, salem, laoswortel, sambal, suiker, peper, zout en ketjap toevoegen en het geheel goed doorroeren.
  • 3 Zoveel water toevoegen tot een dunne saus ontstaat. het geheel 10 minuten zacht door laten sudderen.
  • 4 Pan van het vuur en de santen toevoegen.
  • 5 Leg de eieren in een schaaltje met de dooier naar boven en giet de saus erover.
  • 6 Laat de saus goed intrekken en verwijder voot het serveren de laos en salem.

Sambal Goreng Telor (hete Eieren) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept