Mediterrane kruiden omeletjes

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Picknickgerecht of borrelhapje voor 4 personen.
  • 2 Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de kruiden, slagroom en wat zout en peper.
  • 3 Verhit een halve el boter in een grote koekenpan en voeg de helft van het mengsel toe.
  • 4 Bak de omelet in ca. 3 minuten aan weerszijden zachtjes gaar.
  • 5 Laat de omelet uit de pan op een groot bord glijden en bestrooi hem met 1 el kaas.
  • 6 Bak op dezelfde manier nog een omelet en bestrooi deze met de rest van de kaas.
  • 7 Leg op elke omelet in het midden 4 sprieten bieslook en rol ze voorzichtig op.
  • 8 Snijd ze in vieren, verpak ze in aluminiumfolie en leg ze tot gebruik koel weg.
  • 9 Tip: In plaats van Parmezaanse kaas kun je ook een andere kaassoort nemen, zoals belegen of oude kaas.1
  • 0 Gebruik je de rolletjes als borrelhapje, snij ze dan in kleinere rolletjes en zet ze eventueel met een cocktailprikker vast.1
  • 1 Ook heerlijk op een sneetje geroosterd brood als lunch met wat rucola en een tomaatje.

Mediterrane kruiden omeletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Room omeletjes
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazieomeletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met dille-roomomeletjes en rosbief
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Room omeletjes Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept