Wen­tel­teef­jes

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In diep bord ei, vanillesuiker, kaneelpoeder en melk loskloppen. Korstjes van brood snijden. Sneetjes brood één voor één door eimengsel wentelen en op elkaar in ander diep bord leggen. Rest van eimengsel over broodstapel schenken. Laten intrekken totdat alle sneetjes doorweekt zijn.
  • 2 In grote koekenpan helft van boter verhitten en helft van sneetjes brood in ca. 5 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Wentelteefjes uit pan nemen en op (warm) bord leggen. Rest van boter verhitten en op dezelfde manier rest van wentelteefjes bakken. Serveren met suiker en kaneelpoeder.

Wen­tel­teef­jes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bento: Rijstrolletjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Zo­mer­s­tamp­pot & zoe­te spek­jes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van spruitjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met geroosterde cherry trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Fortune cookies
Bekijk recept
Tappas Van Varkensvlees Gemarineerd In Ketjap En Honing
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse kabeljauw met gember en limoen
0 min
Bekijk recept