Nineties ontbijt

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de boerenomelet. Was en snijd de tomaat in schijfjes. Borstel de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  • 2 Breek de eitjes in een kom en klop ze los met wat peper en zout.
  • 3 Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een antikleefpan en bak de champignon- en tomatenschijfjes kort.
  • 4 Giet de losgeklopte eitjes erbij en draai het vuur laag. Bestrooi met 2 eetlepels geraspte emmental en laat een vijftal minuutjes zachtjes bakken, tot de kaas gesmolten is en het oppervlak gestold is. Garneer met wat gehakte peterselie en houd warm.
  • 5 Snijd 4 stukken van het ciabattabrood en snijd ze middendoor. Bestrijk elk stuk met Planta en leg hierop een kwart van de boerenomelet.
  • 6 Verdeel de volkoren cornflakes over 4 ontbijtschaaltjes en doe op elk schaaltje een theelepel honing en 125 ml koude halfvolle melk.
  • 7 Serveer dit ontbijt met een groot glas fris, maar niet ijskoud, bronwater.

Nineties ontbijt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept