Frittata met geroosterde groenten en prosciutto

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C.
  • 2 Snijd de venkel en aubergine overlangs in plakjes. Pel de rode ui en snijd hem in halvemaantjes of blokjes. Doe alles in een kom, voeg een eetlepel Solo Vloeibaar toe en meng door de groenten. Kruid met peper en zout. Verhit een grillpan en grill de groenten.
  • 3 Klop de eitjes los met de melk. Wrijf een ovenschaal in met wat Solo en verdeel er de groenten en kruiden over. Giet het eimengsel erover. Trek de prosciutto in reepjes, verkruimel de taleggio en verdeel beiden over de eieren. Bak de frittata ongeveer 20 minuten in de oven tot de eieren gestold zijn, maar nog lichtjes vochtig zijn.
  • 4 Hak de platte peterselie fijn, bestrooi er de frittata mee en serveer meteen.

Frittata met geroosterde groenten en prosciutto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept