Zoek
Eierkoek
2
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eieren
100 gram suiker
100 gram zelfrijzende bloem
Bereiding
1
De oven voorverwarmen op 180 graden.
2
Klop de eieren en de suiker op.
3
(Ik doe het meestal maar met 75 gram suiker, maar als we eens niet aan de gezondheid denken gaan we voor de 100)
4
Klop er de bloem bij.
5
Leg bakpapier op een bakplaat of boter die plaat in en bebloem ze wat.
6
In het midden het beslag gieten (gewoon op een hoopje, het gaat vanzelf zich verspreiden)
7
15 a 20 minuten bakken op 180 graden.
Eierkoek is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frambozentrifle
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse eierkoek met kiwi en aardbeien
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Eierkoek met aardbei
5 min -
Bekijk recept
Hartige Eierkoek
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Frambozentrifle
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse eierkoek met kiwi en aardbeien
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Eierkoek met aardbei
5 min -
Bekijk recept
Hartige Eierkoek
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept