Omelet uit de oven 2

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Doe de eieren met de room in een kom en roer alles goed los.
  • 3 Kruid met peper.
  • 4 Roer er de geraspte kaas en peterselie door.
  • 5 Bak de spekblokjes, zonder toevoeging van boter of olie, in enkele minuten krokant in een braadpan met antiaanbaklaag en laat ze uitlekken op keukenpapier
  • 6 Beboter 4 kleine ovenschoteltjes en schik hierin de tomatenblokjes en gebakken spek.
  • 7 Overgiet met het eimengsel.
  • 8 Zet de ovenschoteltjes op de middelste richel in de oven en bak de omelet gaar in 15 minuten.
  • 9 Controleer voordat je de omelet uit de oven haalt of de eieren naar wens gestold zijn. 1
  • 0 Laat indien nodig nog enkele minuten in de oven. 1
  • 1 Serveer op stokbrood.

Omelet uit de oven 2 is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept