Zoek
Bladerdeeggebakjes met Gouda
6
40 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g Gouda kaas met komijn
30 g Solo
2 eierdooiers
50 g noten
komijnzaadjes
1 pakje bladerdeeg plakjes
Bereiding
1
Rasp de kaas grof en maal de noten.
2
Meng de kaas en de noten met de Solo en de eierdooiers.
3
Verdeel over de bladerdeegvierkantjes.
4
Plooi ze diagonaal in
5
Bevochtig de randen met een beetje water en druk goed aan.
6
Schuif 20 à 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven om te garen.
7
Bestrooi ze met de komijnzaadjes en dien op.
Bladerdeeggebakjes met Gouda is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti-omelet
20 min
Bekijk recept
Omelet met trio van champignons, rode ui en belegen gouda
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bataafse miniflappen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koniginnenhapje met mosselen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept