Zoek
Kaassoufflé
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
30 g Solo
30 g bloem
3 dl melk
zout
peper
muskaatnoot
3 eieren
100 g geraspte kaas
Bereiding
1
Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
2
Voeg de melk toe en laat onder voortdurend roeren op een zacht vuur indikken.
3
Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat. Spatel er de kaas onder.
4
Splits de eieren en voeg de dooiers toe.
5
Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
6
Giet in soufflévormpjes en laat 10 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven garen.
Kaassoufflé is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
PM Ovenschotel Met Kaassoufflé
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje Kaassoufflé
0-10 min -
Bekijk recept
Deense Kaassouffle
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassoufflé
30-60 min -
Bekijk recept