Kaassoufflé

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
  • 2 Voeg de melk toe en laat onder voortdurend roeren op een zacht vuur indikken.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat. Spatel er de kaas onder.
  • 4 Splits de eieren en voeg de dooiers toe.
  • 5 Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
  • 6 Giet in soufflévormpjes en laat 10 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven garen.

Kaassoufflé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

PM Ovenschotel Met Kaassoufflé
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje Kaassoufflé
0-10 min -
Bekijk recept
Deense Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassoufflé
30-60 min -
Bekijk recept