Geitenkaas met aardbeienjam

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kaas in plakjes en klop het ei los.
  • 2 Haal de kaas door het ei en dan door het paneermeel.
  • 3 Bak in de olie goudgeel.
  • 4 Schik op de borden met de ham en eventueel een beetje sla.
  • 5 Leg op ieder plakje kaas een beetje jam.

Geitenkaas met aardbeienjam is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ontbijttrifle
- 10 min-
Bekijk recept
Kwarktaart met aardbeien
35 min Gebak
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept