Zoek
Geitenkaas met aardbeienjam
4
10 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eetlepels paneermeel
Solo Frituurvet
aardbeienjam
300 g geitenkaas
1 ei
150 g gedroogde of gekookte ham in plakjes)
Bereiding
1
Snij de kaas in plakjes en klop het ei los.
2
Haal de kaas door het ei en dan door het paneermeel.
3
Bak in de olie goudgeel.
4
Schik op de borden met de ham en eventueel een beetje sla.
5
Leg op ieder plakje kaas een beetje jam.
Geitenkaas met aardbeienjam is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ontbijttrifle
- 10 min-
Bekijk recept
Kwarktaart met aardbeien
35 min
Gebak
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept