Zoek
Beignets van aardappelen met olijven
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g bloem
zout
1 dl melk
gehakte platte peterselie
Solo Frituurvet
0.5 rode paprika
2 eieren
peper
3 aardappelen
100 g ontpitte olijven
Bereiding
1
Zeef de bloem met een snuifje zout en peper.
2
Roer er de eieren en de melk door.
3
Schil en rasp de aardappelen.
4
Snipper de olijven en de paprika in kleine stukjes en voeg ze bij het deeg.
5
Roer er de peterselie bij.
6
Verhit de olie en bak het deeg in kleine porties goudgeel.
Beignets van aardappelen met olijven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Ananasbeignets
30 min
Gebak
Bekijk recept
Broccolibeignets met zoete chilisaus
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min
Nagerecht
Bekijk recept