Beignets van aardappelen met olijven

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem met een snuifje zout en peper.
  • 2 Roer er de eieren en de melk door.
  • 3 Schil en rasp de aardappelen.
  • 4 Snipper de olijven en de paprika in kleine stukjes en voeg ze bij het deeg.
  • 5 Roer er de peterselie bij.
  • 6 Verhit de olie en bak het deeg in kleine porties goudgeel.

Beignets van aardappelen met olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Ananasbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Broccolibeignets met zoete chilisaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept