1 Snij met behulp van een kom 4 cirkels met een diameter van ongeveer 10 cm uit het bladerdeeg.
2 Bedek ze met bakpapier, verzwaard met spliterwten, en bak ze voor in de oven gedurende 10 min. op 200 °C.
3 Snij ondertussen de courgettes in fijne rondjes.
4 Doe hetzelfde met de geitenkaas, maar snij die minder fijn (1,5 cm).
5 Wanneer de bladerdeegcirkels voorgebakken zijn, smeer ze dan in met een beetje Solo vloeibaar en schik daarna de courgettes en 1 à 2 sneetjes geitenkaas op de cirkels en voeg 1 à 2 lepels honing toe.
6 Werk af met de tijm en breng op smaak met zout en peper.
7 Zet de gebakjes in de oven gedurende ongeveer 15 min., maar hou ze binnen oogbereik.
8 Dien op als de kaas gesmolten is en de courgettes beetgaar zijn.
Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen