Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij met behulp van een kom 4 cirkels met een diameter van ongeveer 10 cm uit het bladerdeeg.
  • 2 Bedek ze met bakpapier, verzwaard met spliterwten, en bak ze voor in de oven gedurende 10 min. op 200 °C.
  • 3 Snij ondertussen de courgettes in fijne rondjes.
  • 4 Doe hetzelfde met de geitenkaas, maar snij die minder fijn (1,5 cm).
  • 5 Wanneer de bladerdeegcirkels voorgebakken zijn, smeer ze dan in met een beetje Solo vloeibaar en schik daarna de courgettes en 1 à 2 sneetjes geitenkaas op de cirkels en voeg 1 à 2 lepels honing toe.
  • 6 Werk af met de tijm en breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Zet de gebakjes in de oven gedurende ongeveer 15 min., maar hou ze binnen oogbereik.
  • 8 Dien op als de kaas gesmolten is en de courgettes beetgaar zijn.

Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept