Crème brûlée met kokosmelk

4
95 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eierdooiers op met 75 g suiker.
  • 2 Voeg daarna de light room, de kokosmelk en de gemalen kokos toe. Vul kleine porseleinen kommetjes (diameter 11 cm en hoogte 3 cm) met het mengsel.
  • 3 Verwarm een oven voor op 110° met een bain-marie er al in. Pocheer de crème brûlée ongeveer 1 uur in de oven in het warmwaterbad. Zet daarna in de koelkast en laat goed afkoelen.
  • 4 Bedek de potjes net voor het serveren met een laagje suiker en laat ze kleuren onder de grill.

Crème brûlée met kokosmelk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept