Kastanjeparfait

4
140 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de suiker en het water in ongeveer 5 minuten in tot een sterke siroop.
  • 2 Klop de dooiers los, voeg de siroop toe en klop stevig op.
  • 3 Klop de room half op met het merg van de vanillestok.
  • 4 Karameliseer de kastanjes licht in de bruine suiker en laat afkoelen.
  • 5 Meng het dooiermengsel met de room en de cognac.
  • 6 Verdeel de kastanjes over 4 schaaltjes, giet er de crème over en laat bevriezen.
  • 7 Haal de parfaits uit de vormpjes, lepel er wat vanillesaus langs en werk af met een takje munt.

Kastanjeparfait is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade- en kastanjeparfait met whisky
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade- en kastanjeparfait met whisky
20 min Nagerecht
Bekijk recept