Zoek
'Boursin'-bol met tuc-koekjes
8
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 X 150 gr Boursinkaas met look en fijne kruiden
2 sjalotten
3 hard gekookte eieren
1 potje lompvis-eitjes (zwarte)
150 à 200gr garnalen
1 à 2 pakjes tuc-koekjes
peper
Bereiding
1
Plet de hardgekookte eieren, meng met een vork de Boursin en de fijngesnipperde sjalot onder. Kruid bij naar smaak met peper.
2
Maak met het mengsel een halve bol op een groot bord, dek af met folie en plaats in de ijskast.
3
Vlak voor het opdienen smeer je met een mes een laag lompviseitjes over de bol en bedek je het geheel met de garnalen. Schik er Tuc-koekjes rond.
4
Bij het opdienen leg er een mes bij zodat de gasten zelf wat op het koekje smeren.
'Boursin'-bol met tuc-koekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept