'Boursin'-bol met tuc-koekjes

8
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet de hardgekookte eieren, meng met een vork de Boursin en de fijngesnipperde sjalot onder. Kruid bij naar smaak met peper.
  • 2 Maak met het mengsel een halve bol op een groot bord, dek af met folie en plaats in de ijskast.
  • 3 Vlak voor het opdienen smeer je met een mes een laag lompviseitjes over de bol en bedek je het geheel met de garnalen. Schik er Tuc-koekjes rond.
  • 4 Bij het opdienen leg er een mes bij zodat de gasten zelf wat op het koekje smeren.

'Boursin'-bol met tuc-koekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept