Krokante kaastengels

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol het bladerdaag open en leg het op uw werkblad
  • 2 besmeer het met de kruidenkaas en bedek vervolgens de kaas met de ham
  • 3 bedek alles opnieuw met een laagje bladerdaag
  • 4 snij dit in stokjes van + 2 cm breed (bv met pizzasnijder)
  • 5 prik gaatjes in het bladerdeeg en bak in een hete oven op bakpapier op 180° tot mooi bruine krokante stokjes (15 à 20 min.)
  • 6 haal uit de oven en laat afkoelen op een grill (lucht rondom)
  • 7 stokjes worden lekker krokant
  • 8 Zo kort mogelijk voor het opdienen bakken
  • 9 Variati mogelijk qua kaas, beleg, vb chorizo, zalm enz

Krokante kaastengels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas- kruidentwisters
15 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept