Zoek
Krokante kaastengels
4
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak 4 sneetjes gekookte Breydelham
1 pak 10 plakjes bladerdeeg diepvries
1 pakje Limburgse kruidengeitenkas
Bereiding
1
Rol het bladerdaag open en leg het op uw werkblad
2
besmeer het met de kruidenkaas en bedek vervolgens de kaas met de ham
3
bedek alles opnieuw met een laagje bladerdaag
4
snij dit in stokjes van + 2 cm breed (bv met pizzasnijder)
5
prik gaatjes in het bladerdeeg en bak in een hete oven op bakpapier op 180° tot mooi bruine krokante stokjes (15 à 20 min.)
6
haal uit de oven en laat afkoelen op een grill (lucht rondom)
7
stokjes worden lekker krokant
8
Zo kort mogelijk voor het opdienen bakken
9
Variati mogelijk qua kaas, beleg, vb chorizo, zalm enz
Krokante kaastengels is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kaas- kruidentwisters
15 min
Bekijk recept
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept