Zoek
spanakopita
4
25 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr spinazie
200 gr feta
150 gr ricotta
4 takjes verse dille heel fijn gesneden
8 st brickvellen in een rechthoekige vorm
1 losgeklopt ei
Bereiding
1
blancheer de spinazie kort in kokend water, giet af en laat afkoelen
2
knijp het overtollige vocht eruit en hak fijn
3
verbrokkel de feta en de ricotta en meng onder de dille en de spinazie
4
verdeel 2 eetlepels van het feta-spinazie mengsel over ek brickvel
5
vouw de uiteinden naar binnen en rol strak op
6
betsrijk met beetje losgeklopt ei
7
frituur de rolletjes in enkele minuten tot ze goudbruin zijn
8
laat even uitlekken op een stuk keukenpapier en serveer meteen
spanakopita is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Griekse spanakopita
35 min
Snack
Bekijk recept
Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd -
Voorgerecht
Bekijk recept
Spanakopita
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gezondere Variant Op Spanakopita Van Astaci
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse spanakopita
35 min
Snack
Bekijk recept
Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd -
Voorgerecht
Bekijk recept
Spanakopita
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gezondere Variant Op Spanakopita Van Astaci
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept