spanakopita

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 blancheer de spinazie kort in kokend water, giet af en laat afkoelen
  • 2 knijp het overtollige vocht eruit en hak fijn
  • 3 verbrokkel de feta en de ricotta en meng onder de dille en de spinazie
  • 4 verdeel 2 eetlepels van het feta-spinazie mengsel over ek brickvel
  • 5 vouw de uiteinden naar binnen en rol strak op
  • 6 betsrijk met beetje losgeklopt ei
  • 7 frituur de rolletjes in enkele minuten tot ze goudbruin zijn
  • 8 laat even uitlekken op een stuk keukenpapier en serveer meteen

spanakopita is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse spanakopita
35 min Snack
Bekijk recept
Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Spanakopita
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gezondere Variant Op Spanakopita Van Astaci
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse spanakopita
35 min Snack
Bekijk recept
Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Spanakopita
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gezondere Variant Op Spanakopita Van Astaci
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept