Zoek
pompoencrumble met reblochon
4
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gr bloem
100 gr boter
80 gr geraspte peccorino
750 gr schoongemaakt pompoenvlees
2 fijngesneden uien
5 verse salieblaadjes of 1 koffielepel gedroogde
100 gr gerookt spek
100 gr reblochon zonder korst
2 eetl room
Bereiding
1
vermeng met de toppen van je vingers de bloem en de boter tot een brokkelig mengsel
2
voeg de peccorino toe en vermeng tot een klonterig geheel
3
bewaar in koelkast
4
snij de pompoen in dobbelsteentjes en schik ze samen met de ui in een ovenschaal
5
giet ongeveer 15 cl water over en de salie
6
bak 30 min in oven van 180 graden
7
snij de spek in grove stukken en de reblochon in kleine stukjes
8
plet de pompoen nu tot een puree en voeg de spek, room en reblochon toe
9
meng goed door elkaar1
0
verdeel in kleine ovenschaaltjes en bestrooi met de pecorinocrumble en laat dan nog eens 15 min in oven van 180 ggraden bakken1
1
heeeeeeeeeeeerlijk
pompoencrumble met reblochon is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met artisjok en reblochonkaas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fijne taart met appelen en Reblochon
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencrumble
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept