pompoencrumble met reblochon

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 vermeng met de toppen van je vingers de bloem en de boter tot een brokkelig mengsel
  • 2 voeg de peccorino toe en vermeng tot een klonterig geheel
  • 3 bewaar in koelkast
  • 4 snij de pompoen in dobbelsteentjes en schik ze samen met de ui in een ovenschaal
  • 5 giet ongeveer 15 cl water over en de salie
  • 6 bak 30 min in oven van 180 graden
  • 7 snij de spek in grove stukken en de reblochon in kleine stukjes
  • 8 plet de pompoen nu tot een puree en voeg de spek, room en reblochon toe
  • 9 meng goed door elkaar1
  • 0 verdeel in kleine ovenschaaltjes en bestrooi met de pecorinocrumble en laat dan nog eens 15 min in oven van 180 ggraden bakken1
  • 1 heeeeeeeeeeeerlijk

pompoencrumble met reblochon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met artisjok en reblochonkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fijne taart met appelen en Reblochon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoencrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept