Quiche met geitenkaas

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C.
  • 2 De eieren loskloppen samen met de room en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Rol het bladerdeeg uit en leg in de bakvorm en doorprik met een vork. De helft van de geitenkaas in schijfjes snijden en deze op het bladerdeeg leggen evenals de gedroogde superano ham reepjes. Giet hierover het eimengsel. Schik hierop de in schijfjes gesneden tomaat en de resterende geitenkaas. Kruid met de Italian Mix "PH" kruiden.
  • 4 Bak de quiche gedurende 40 minuten in de oven.
  • 5 Quiche zo snel mogelijk uit bakvorm halen om niet wak te worden.

Quiche met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept