Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel

4
12 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de geitenkaas glad in een kom samen met de honing en truffel. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Verpak de kaas in plasticfolie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.
  • 3 Schep de volgende dag bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik.
  • 4 Steek met een borrelglaasje 8 rondjes uit de sneedjes witbrood en bak de toastje goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C.
  • 5 Leg de bolletjes geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven.
  • 6 Leg op 8 amuselepels blaadjes veldsla, leg de toastjes met geitenkaas erop en garneer eventueel met wat geschaafde truffel.

Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept