Zoek
Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel
4
12 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr verse geitenkaas en 1 eetl honing
1 eetl verse truffelsalsa(vind je in een delicatessenwinkel)
2 sneetjes witbrood en paar blaadjes veldsla voor garnering
Bereiding
1
Roer de geitenkaas glad in een kom samen met de honing en truffel. Breng op smaak met peper en zout.
2
Verpak de kaas in plasticfolie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.
3
Schep de volgende dag bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik.
4
Steek met een borrelglaasje 8 rondjes uit de sneedjes witbrood en bak de toastje goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C.
5
Leg de bolletjes geitenkaas op de toastjes en zet deze nog even terug in de oven.
6
Leg op 8 amuselepels blaadjes veldsla, leg de toastjes met geitenkaas erop en garneer eventueel met wat geschaafde truffel.
Warme geitenkaas bolletjes met honing en truffel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept