1 Laat de honing lichtjes karameliseren in een pannetje en lus met het citroensap. Rits de takjes citroentijm en voeg de blaadjes bij de honing.
2 Snijd de korst van de geitenkaas en prak de geitenkaas fijn, meng de geroosterde pijnboompitten en 1el van de honing-citroentijm erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
3 Schik de 4 brikvellen open en snijd ze bij tot 4 vierkanten. Bestrijk het brikdeeg met de gesmolten boter en verdeel de geitenkaas erover. Vouw de brikvellen dicht en vorm een rechthoek. Bestrijk ze nogmaals met gesmloten boter en schik op een bakplaat.
4 Verwarm de oven voor op 180°C en bak de beursjes in ongeveer 5 à 8 minuten of tot wanneer ze goudbruin zijn.
5 Meng de rucola met de overige pijnboompitjes.
6 Snijd de beursjes doormidden en schik ze op de borden met de rucolasalade. Druppel de rest van de honing-citroentijmsaus errond.
Beursje geitenkaas met pijnboompitten is een recept van Solo Open Kitchen