Kaassoufflé met hesp

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ham fijn.Smelt de vetstof in een kookpot en roer er de bloem onder. Voeg al roerende de melk toe en laat goed doorkoken. Neem van het vuur en meng er één voor één de eierdooiers onder.Laat de kaas smelten in de sausen voeg er de ham aan toe. Kruid met peper en zout.Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Zet ze voorzichtig onder de kaassaus.Vet een vorm in en vul deze voor 2/3 methet mengsel.Plaats 30 minuten in een voorverwarmde oven 170c°Haal uit de oven en dien onmiddellijk op.Lekker met kruiden ciabatta of frans brood.Smakelijk!

Kaassoufflé met hesp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Risotto met champignons, pancetta en truffelolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met prei en hesp
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Smoske hesp
10 min
Bekijk recept

PM Ovenschotel Met Kaassoufflé
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje Kaassoufflé
0-10 min -
Bekijk recept
Deense Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassoufflé
30-60 min -
Bekijk recept