Kaasfondue

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het brood in sneetjes.
  • 2 Wrijf 1 kaasfonduepan in met knoflook en hak de rest van de knoflook fijn. Doe de wijn in de pan en breng hem aan de kook.
  • 3 Voeg geleidelijk de in blokjes gesneden kaas toe en roer voortdurend met 1 houten lepel. Meng het aardappelmeel met de kirsch tot 1 glad papje en bind de fondue ermee. Zet de fonduepan op de réchaud.

Kaasfondue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept