Tartiflette

6
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout beetgaar.
  • 2
  • 2. Snijd de uien in plakken en smoor ze in olijfolie glazig.
  • 3 Vul 1 lage ovenschaal met laagjes aardappelen en ui, bestrooi alles met zout en peper en giet de room erover, kruid met nootmuskaat.
  • 4 Snijd de reblochon met korst en al in plakken, schik ze op de aardappelen en uien en laat het gerecht in een op 180°C verwarmde oven 30 minuten gratineren.

Tartiflette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartiflette (3)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta tartiflette
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast tartiflette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartiflette (3)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta tartiflette
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast tartiflette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept