2 Smelt de solo en roer er de bloem door, laat even meesudderen om de bloemsmaak te verwijderen.
3 Voeg van het vuur af al roerend de melk toe, zorg dat er geen klonters zijn, maar een mooie homogene saus, laat even doorkoken.
4 Splits de eieren, hou het eiwit apart.
5 Roer de eierdooiers door de bechamel.
6 Roer vervolgens beetje bij beetje de kazen door de bechamel.
7 Bekleed een plaat met niet te hoge rand met plasticfolie en strijk hier het kaasmengsel op uit. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
8 Klop het eiwit lichtjes op met een snuifje zout.
9 Maak balletjes van het kaasmengsel, wentel ze door de bloem, dan door het opgeklopt eiwit en tot slot door het paneermeel, laat enkele uren rusten, zelfs een hele dag.1
0 Frituur de balletjes goudbruin op 175°. 1
1 Dien op als aperitiefhapje, of als voorgerecht, geef er dan partjes citroen bij en gefrituurde peterselie.