Beursje van emmentaler met truffel

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de oven voor op 180°C (gasstand 6-7).
  • 2 Leg het vel brickdeeg open en snij het vel doormidden.
  • 3 Snij de emmentaler in fijne stukjes. Snij de truffel in flinterdunne schijfjes.
  • 4 Verdeel de kaas en de truffel over de twee stukken brickvel. Let erop dat alles mooi in het midden ligt. Rol het brickdeeg dan op. Bind rond de uiteinden een takje bieslook en span voorzichtig aan zodat het deeg goed dicht is.
  • 5 Vet de pasteitjes met een kwastje in met de olie. Leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 8 tot 10 minuten in de oven, tot ze mooi bruin worden. Haal uit de oven en dien meteen op.
  • 6 U kunt de hapjes ook vooraf klaarmaken en ze net voor het opdienen in de oven steken.

Beursje van emmentaler met truffel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Beursjes van zeelekkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante beursjes met appel, peer en rozijnen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante beursjes met pensen, appels en noten
Voorgerecht
Bekijk recept
Beursjes met chocolade en sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept