Zoek
Kaaskroketten
8
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr boter
125 gr bloem
0,5 L Melk (kokend)
125 gr gruyère (kaas naar keuze)
3 eieren
peper en zout
paneermeel
Bereiding
1
Maak met de boter, de bloem en de melk een dikke béchamelsaus.
2
Kruiden met peper en zout.
3
Kluts de eieren en meng met de geraspte kaas.
4
Voeg dit mengsel bij de béchamelsaus en roer goed.
5
Giet dit mengsel in een platte ovenschaal en laat goed afkoelen in de koelkast.
6
Snij nadien in gelijke rechthoeken en paneer. (bloem - ei - paneermeel).
7
Goudbruin bakken op 180-190° in de friteuse.
Kaaskroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Parmezaankroketten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketjes
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketten Of Bitterballen
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalen-kaaskroketten
0 min
Bekijk recept
Parmezaankroketten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketjes
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketten Of Bitterballen
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalen-kaaskroketten
0 min
Bekijk recept