Kaaskroketten

8
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak met de boter, de bloem en de melk een dikke béchamelsaus.
  • 2 Kruiden met peper en zout.
  • 3 Kluts de eieren en meng met de geraspte kaas.
  • 4 Voeg dit mengsel bij de béchamelsaus en roer goed.
  • 5 Giet dit mengsel in een platte ovenschaal en laat goed afkoelen in de koelkast.
  • 6 Snij nadien in gelijke rechthoeken en paneer. (bloem - ei - paneermeel).
  • 7 Goudbruin bakken op 180-190° in de friteuse.

Kaaskroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Parmezaankroketten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketjes
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketten Of Bitterballen
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalen-kaaskroketten
0 min
Bekijk recept

Parmezaankroketten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketjes
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketten Of Bitterballen
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalen-kaaskroketten
0 min
Bekijk recept