Kaasmousse

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatineblaadjes in water. Verwarm de melk tot lichaamswarmte en los de uitgeknepen gelatine hierin op. Rasp de kaas fijn en voeg de melk toe. Klop de room halfstijf. Spatel, zodra de kaasmassa lobbig wordt, de room erdoor. Vul hier vormpjes mee en laat het gerecht in de koelkast minstens 1 uur opstijven.
  • 2 Serveer met een boeketje van gemengde sla en een babytomaat.

Kaasmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Camembertmousse met karamelsaus van rode port
30 min Nagerecht
Bekijk recept
aardbeien-kaasmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe Kaasmousse Met Walnoten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasmousse
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Camembertmousse met karamelsaus van rode port
30 min Nagerecht
Bekijk recept
aardbeien-kaasmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe Kaasmousse Met Walnoten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasmousse
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept