2 Bestrijk het brood aan beide zijde lichtjes in met olijfolie en gril ze even op de grillpan, mogen niet te krokant zijn.
3 Schil 2 apples, verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
4 Smelt 1 el hoeveboter in een steelpannetje en stoof de appelblokjes tot ze zacht zijn, breng op smaak met een weinig kaneelpoeder, zet vervolgens opzij.
5 Spoel de andere appel, verwijder het klokhuis en snij eveneens in blokjes.
6 Kuis het witloof en snij fijn, meng het met de rauwe appelblokjes, besprenkel met een weinig citroensap om verkleuring te voorkomen.
7 Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof, haal uit de pan en laat afkoelen op keukenpapier.
8 Strijk de sneetjes brood opnieuw in met een weinig oljfolie, beleg ze met gebakken appel, daar bovenop een plakjes camembert en een handvol witloof/appelsalade.
9 Werk af met de pijnboompitten, een weinig honing en enkele takjes waterkers.