1 Snij de chorizo in fijne reepjes, hak de rucola grof. Snij de geitenkaas in plakjes van 1cm dik.
2 Klop de eieren los met de room, kruid met peper en zout, rasp de parmesan, verdeel de tomaten elk in 8 partjes.
3 Leg het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een taarvorm van 24 diameter, doorprik met een vork. verdeel de rucola over de bodem, daarop de chorizo sneedjes nadien de geitenkaas, Giet de room er over, bestrooi met parmesan.Verdeel als laatste de tomatenpartjes over de quiche. Laat 25 minuten bakken op 200 graden, verlaag dan de temperatuur tot 160 graden en laat nog 10 minuten ver bakken.
4 serveer lauw of koud in smalle puntjes gesneden als aperohapje, of bij een slaatje als komplete maaltijd.
5 Smakelijk!!
Quiche met geitenkaas rucola en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen