Traditionele Engelse custard ... Met niks te

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk met het zout, het in de lengte doorgesneden vanillestokje en de suiker heel langzaam aan de kook.
  • 2 Haal de pan van het vuur en laat met een deksel op de pan nog 10 minuten staan.
  • 3 Haal het vanillestokje uit de melk, schrap het merg er met een puntig mesje uit en doe dat weer terug in de melk.
  • 4 Klop de eieren los en giet in een klein straaltje en al kloppende de warme melk erbij.
  • 5 Vet een ovenvaste schaal in met boter en giet de custard erin.
  • 6 Dek de schaal af en zet deze in een voorverwarmde oven van 180° C, Bak de custard 20 minuten.
  • 7 Eet warm of koud.

Traditionele Engelse custard ... Met niks te is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vijgentaartje
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept