Verse kaas met rauwkostsalade

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frisse en toch vullende en romige salade, heerlijk met een snee brood voor bij de lunch. In Oekraïne wordt het ook als ontbijt gegeten – licht verteerbaar en toch voldoende om een goede basis voor de dag te krijgen.
  • 2 Maar ook een uitstekend vegetarisch aperitief hapje.Heerlijk op een stukje vers stokbrood, toast of ...op ..... Toastjes zelf maken erg lekker en super eenvoudig.( elders in mijn schrift)Zoek( aperitiefhapjes, brood sandwiches)
  • 3 Voor de rauwkost kunt je eigenlijk alle groente gebruiken die je rauw lekker vindt.
  • 4 Traditioneel worden radijsjes, komkommer, rode ui of lente ui, tomaat, paprika gebruikt.
  • 5 Alle groente in kleine blokjes snijden.
  • 6 Verse peterselie en dille zijn ook belangrijk, vooral dille is erg populair vvor de smaak.
  • 7 De verse kaas goed vermengen met de zure room en zout en peper tot een gladde massa.
  • 8 Rauwkost toevoegen, goed door elkaar mengen en serveren met vers brood. Heerlijk!
  • 9 Note: Het recept is voldoende voor 4 peronen als aperitief hapje.1
  • 0 Als lunch voor 2 personen

Verse kaas met rauwkostsalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde salade met cajunreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van varkensvlees met honinggeitenkaas
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept