1 Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel en snipper de ui. Hak de koriander fijn.
2 Schep in een schaaltje de tomaat, peper, ui, koriander en limoensap door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de salsa een half uur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
3 Verkruimel de cornflakes in een plastic zak met een deegroller. Doe de cornflakes over op een bord. Klop in een diep bord de eieren los met 2 eetlepels water en de Mexicaanse kruiden.
4 Snij de kaas in 8 lange stukken van ca. 10 x 3 cm en 1 cm dik. Haal de kaasfingers door het eimengsel en wentel ze dan door de cornflakes. Herhaal dit nog een keer en druk de cornflakes goed aan.
5 Verhit de margarine in een koekenpan en leg de kaasfingers erin. Bak de kaasfingers op een hoog vuur in ca. 3-4 minuten goudbruin, keer halverwege.
6 Serveer de kaasfingers met de salsa er apart bij.
7 Lekker met gebakken krielaardappeltjes en wortelsalade
Mexicaanse kaasfingers met tomatensalsa is een recept van Solo Open Kitchen