Aperitiefhapje met bladerdeeg

6
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snij vierkantjes van het bladerdeeg (ongeveer 7 op 7 cm).
  • 3 Leg in het midden van elk vierkantje bladerdeeg een schijfje geitenkaas + kerstomaatje.
  • 4 Bevochtig de zijkanten van het bladerdeeg en plooi naar binnen toe. Druk lichtjes aan.
  • 5 Schik de aperitiefhapjes op een bakplaat, bestrijk met losgeklopt ei en werk af met een takje verse tijm
  • 6 Bak de aperitiefhapjes van bladerdeeg 20 à 25 minuten in de oven.

Aperitiefhapje met bladerdeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Snack
Bekijk recept
Champignons gevuld met twee soorten kaas
Snack
Bekijk recept