1 Deze Normandische koemelkkaas kan met doosje en al de oven in. Je krijgt dan een smeltend kaasje waarin je stukjes brood of groenten kunt dippen. Een soort mini-fondue! Serveer met een stevige sauvignon blanc of een droge rosé.
2 Verwarm de oven voor op 200 graden.
3 Haal de kaas uit de folie en leg hem terug in het doosje. Kerf de bovenkant in horizontale en vertikale kerven van de kaas , bestrooi met de tijm en steek de plakjes knoflook in de kaas. Bestrooi met zout, peper en olijfolie of wrijf in met witte wijn, die je ook serveert bij dit gerecht. reken op één kaasje voor 4 à 5 personen.
4 Ook heerlijk om te serveren met een klodder cranberrysaus.
5 Zet het deksel op het doosje, wikkel het doosje losjes in aluminiumfolie en zet op een bakplaat in de oven. Laat de kaas 10-15 bakken totdat hij heerlijk gesmolten is en serveer met knapperig brood en/ of groentestukjes.