Zoek
Geitenkaas-tomatencrème
4
5 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr zachte geiten kaas ( Bettine Blanc)
100 gr zongedoogde tomaatjes op olie uitgelekt
4 el yoghurt
2 teentjes knoflook
2 el verse tijmblaadjes
peper naar smaak
Bereiding
1
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pureer tot een mooie crème.
2
Serveer op toast of stukje stokbrood.
3
Ook lekker op je lunch boterhammetje.
Geitenkaas-tomatencrème is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept