1 Bestuif het aanrecht met wat bloem. Zeef 500 g bloem boven het aanrecht. Meng de bloem met 1 tl zout. Voeg het warme water langzaam toe en begin daarbij te kneden.
2 Voeg als het deeg erg stevig aanvoelt een lepeltje water toe en als het te zacht is een lepeltje bloem. Voeg 4 eetlepels olie toe en kneed met de hand totdat het deeg glad en soepel maar compact is (ca. 10 minuten).
3 Maak een bal, leg in een kom en dek die af met een doek. Laat 60 minuten rusten op een warme plaats.
4 Verwarm de oven voor op 220°C. Kneed het deeg nog even op het met bloem bestoven aanrecht. Vorm het tot een bal. Rol deze heel dun uit.
5 Vet een bakblik met een eetlepel olie in. Leg het deeg erop. Prik er met een vork gaatjes in. Verdeel de kaas over het deeg, bedruppel met de rest van de olie en bestrooi met wat (grof) zout.
6 Bak 20 minuten in de oven op 200°C. Snijd in punten.