Borrelballetjes met geitenkaas

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afkoelen op een snijplank en hak grof. Strooi de paprikapoeder op een schoteltje. Knip de bieslook boven een ander schoteltje. Verwijder de korst van de geitenkaas. Snijd de geitenkaas in stukken en meng met een vork door de crème fraîche. Breng op smaak met de peper. Rol tussen 2 handen 36 balletjes van het geitenkaasmengsel. Verdeel in 3 porties. Rol elke portie respectievelijk door de paprikapoeder, bieslook en pijnboompitten zodat er 3 verschillende kleuren balletjes ontstaan. Steek in elk balletje een cocktailprikker .Per balletje 20 kcal en glutenvrij. En natuurlijk kun je er ook nog goed mee variëren.
  • 2 Peterselie plat of krul, gehakte pistachenootjes of walnootjes enz
  • 3 Bron Allerhande 2004

Borrelballetjes met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinaasappeldip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Borrelballetjes van geitenkaas
25 min Snack
Bekijk recept
Borrelballetjes
5 min Snack
Bekijk recept
Pittige tomatendip
30wachten min Bijgerecht
Bekijk recept